Sopimusehdot

HANNIKKALAN LOMAHUVILAT

Hannikkalan Lomahuvilat noudattaa mökin varaamisessa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja: Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun varausmaksun eräpäivään mennessä.

Maksu
Varausmaksu 1 – 3 vrk:n varauksissa 100 % ja yli 3 vrk:n varauksissa 20 % kokonaismäärästä. Loppusumma 30 vrk ennen tulopäivää. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua on vuokra kokonaisuudessaan maksettava heti.

Asiakkaan oikeus purkaa sopimus
Peruutuskuluina pidätetään aina vähintään maksettu varausmaksu.
Jos peruutus tehdään 30 vrk ennen loman alkua, peruutuskuluina pidätetään jo maksettu varausmaksu. Jos peruutus tehdään myöhemmin, kuin 30 vrk ennen loman alkua on asiakkaalla oikeus jo maksetun vuokran palautukseen vähennettynä varausmaksulla, mikäli asiakas tai hänen kanssaan samassa taloudessa elävä läheinen äkillisesti sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen, tai kuolee.
Tällöin on asiakkaan esitettävä siitä hyväksytty lääkärintodistus. Asiakkaan mökille saapumisen jälkeen tehty peruutus ei oikeuta maksetun vuokran palauttamiseen.

Hannikkalan Lomahuvilat oikeus purkaa sopimus
Hannikkalan lomahuviloilla on oikeus purkaa sopimus mikäli asiakas ei ole maksanut sopimuksen mukaista varausmaksua tai loppumaksua kokonaan eräpäivään mennessä.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), tällöin asiakas on oikeutettu koko vuokrasumman palautukseen.

Oleskelu mökillä
Vuokraan kuuluu mökin vapaa käyttöoikeus. Hintaan sisältyy kalusteet, astiastot peitot ja tyynyt, soutuvene sekä polttopuut. Asiakas tuo itse liinavaatteet. Mökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas.
Mikäli asiakas luovuttaa mökin siivoamattomana on hän velvollinen maksamaan hinnaston mukaisen maksun. Sisällä tupakointi on kielletty. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 14.00. lähtöpäivään klo 12.00.

Vahinkojen korvaukset
Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan mökille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

Henkilömäärä
Mökkiä saa käyttää vain ilmoitettu henkilömäärä. Mahdollisista yövieraista on aina sovittava erikseen.

Huomautukset
Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua suoraan vuokranantajalle.

Siirry sivun alkuun