Skip to content

Aktiviteetit

Kaipaatko mökkilomaltasi muutakin kuin rauhaa ja rentoutumista mökillä? Tai kaipaatko rentouttavaa tekemistä lomapäiviesi iloksi?

Hannikkalan huvilat tarjoavat vuodenajasta riippuen monia harrastusmahdollisuuksia niin liikuntaa, kulttuuria kuin luontoa rakastavalle. Vuokrattavat lomahuvilat ja  niiden läheisyys tarjoavat muun muassa hyvät sieni- ja marjametsät, puhdasvetisen järven, kilometrikaupalla hiihtomaata tai luistelujäätä, rauhalliset lenkkipolut ja kalastusmahdollisuudet upeissa maisemissa ja puhtaassa luonnossa. Sen lisäksi vuokraamme myös perämoottoria, retkiluistimia ja lumikenkiä halukkaille.

Hannikkalan huviloiden loma-asunnot Savonlinnassa sijaitsevat sopivan matkan päässä keskustasta, missä on myös hyvät ostosmahdollisuudet paikallisista putiikeista tunnettuihin kauppaketjuihin. Jos kaipaat muita matkailupalveluita, tai sinulle ei riitä pelkkä majoitus Savonlinnassa, tässä muutama vinkki lähialueen tarjonnasta.

Savonlinnasali

Kokous- ja konserttisali Savonlinnan keskustassa kulttuurin ja musiikin ystäville. Etäisyys huviloilta noin 18km.

Savonlinnan Oopperajuhlat

Joka vuosi heinäkuussa järjestettävä kuukauden kestävä Ooppera-festivaali Olavinlinnassa kulttuurin ja musiikin ystäville. Konsertteja myös Kerimäen kirkossa ym. muuta ohjelmaa. Etäisyys huviloilta noin 18km.

Olavinlinna – Museovirasto

Olavinlinna on 1400-luvulla rakennettu kivilinna. Linnassa järjestetään opastettuja kierroksia, tapahtumia, näyttelyitä ja konsertteja ja se on avoinna ympäri vuoden. Etäisyys huviloilta noin 18km.

Lusto

Metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja tiedekeskus Punkaharjulla. Yksi Suomen suurimpia erikoismuseoita, avoinna ympäri vuoden. Etäisyys huviloilta noin 25km.

Tanhuvaara – Savonlinnan Urheiluopisto

Liikunta- ja koulutuskeskus, sekä kylpylä. Samoissa tiloissa myös Kahvila ja Ravintola, sekä Hyvinvointi- ja kauneushoitola ja hierontaa. Etäisyys huviloilta noin 5km.

Kerigolf

Golf-kenttä ravintoloineen kauniissa metsämaisemissa, korkeuserot tuovat vaihtelua ja haastetta peliin. Etäisyys huviloilta noin 22km.

Frisbeegolf

Savonlinnassa on kolme frisbeegolfrataa liikunnan harrastajille ja frisbeegolfin ystäville. Etäisyydet noin 20km Hannikkalan huviloilta.

Ruunarinteet

Laskettelukeskus Savonlinnan läheisyydessä, kuusi loivaa ja leveää rinnettä sekä turvallinen ja helppokäyttöinen hiihtohissi. Etäisyys huviloilta noin 28km.

SLN/Hiihtoladut

Latukartat Savonlinnan kunnossapidettävistä laduista. Lähin 5km päässä huviloilta.